Gettin’ ready for Coachella @ X BANK


Misschien heb je al wat voorbij zien komen op Instagram, team ByDanie organiseert namelijk een te gekke reis naar Coachella.

Voor deze trip organiseerde wij alvast een ‘get together’ bij X BANK, een unieke conceptstore gevestigd in een monumentaal gebouw aan de Spuistraat (voormalige Kas Bank). X BANK biedt de grootste collectie van Nederlands design, mode en kunst ter wereld. De perfecte locatie voor een pre-Coachella borrel met de meiden. Om alvast in ‘LA vibes’ te komen serveerde X BANK heerlijke hamburgers en sweet potato fries van The Butcher.

Benieuwd naar X BANK? Neem dan een kijkje op hun Instagram of website. X Bank is gevestigd op de Spuistraat 172 en is 7 dagen per week geopend.

De meiden die meegaan (waaronder Anna, Vivian, Rose, Lizzy, Claire, Maan, Stephanie en Renate) kregen een super toffe Eastpak met daarop hun naam voor Coachella. Om alle verhalen van de reis vast te leggen gaan de meiden schieten met  de nieuwste EOS M50 camera van Canon. Voor Coachella mogen coole boots natuurlijk niet ontbreken, Catarina Martins heeft een speciale festival collectie met 4 verschillende boots ontworpen.

Ben je benieuwd geworden naar wat we allemaal gaan doen in Los Angeles? Houd onze website en social media kanalen de komende week in de gaten voor alle updates, keep you posted!

Borrel