In gesprek met Ellen Hoog en L’ORAls iemand mij zou uittekenen dan is dat ’s Ochtends met een koffie en een zoetje druk bellend en append om de dag op te starten. Het is een onderdeel van mijn dagelijkse routine want niets is zo lekker als een 
koffietje drinken met vriendinnen of ’s Avonds voor het slapengaan.

Samen met Ellen Hoog en L’OR ben ik in gesprek gegaan over de kunst van genieten in een te leuke video. Want wat is nou ultiem genieten? In deze video kom je erachter wat mijn echte geluksmomentjes zijn. Want hoewel ik mijzelf er op betrap dat ik overal naar toe race voor een meeting, een styling klus of om met de kinderen naar een speelafspraak te gaan kan ik in de dagelijkse hectiek toch rust vinden en genieten van een kopje koffie.

En dat is ook wel nodig want met alle geweldige projecten waar ik aan mag werken en de reizen die ik maak kan een goed kopje koffie niet ontbreken! Mijn guilty pleasure is daarom ook 8-10 koppen koffie per dag drinken, maar ik heb er natuurlijk veel meer…Check deze hier! En wil je er nou achterkomen wat mijn favoriete item in mijn kast is? Bekijk dan hieronder mijn video met Ellen en L’OR!

 www.lorespresso.com

 Let op dit is een gesponsorde post in samenwerking met L’OR