Georgie’s Wintergarten ’17


Misschien heb je al eens eerder van de naam Georgie gehoord. Deze allemansvriend organiseert kleinschalige kunst- en muziekfestivals, en met succes! Georgie heeft al meerdere succesvolle festivals georganiseerd en 18 november is het weer tijd voor Georgie’s Wintergarten.

Het belangrijkste doel van Georgie is om een festival neer te zetten waar het draait om oprecht en echt samenzijn. Deze oprechte manier van samen zijn wordt mede mogelijk gemaakt door het feit dat er tijdens het festival geen digitale communicatie plaatsvindt. Dit betekent geen telefoons en geen camera’s. Op deze manier staan de instastories, de beste filters en live streams dus even niet centraal, maar gaat het puur om het samen zijn, nieuwe vrienden maken en het echte contact tussen mensen. Er ontstaat dan een positieve vorm van isolatie waarmee gezamenlijk een positieve plek wordt gecreëerd.

Bang dat je je vrienden kwijtraak? Don’t worry, want daar hebben ze een oplossing voor! Namelijk meetingpoints, hier vind je gemakkelijk al je vrienden terug. Herinneringen vastleggen kan ook gewoon via de fotohokjes die daarvoor aanwezig zijn.

Klinkt dit jou goed in de oren? Koop dan snel je tickets via georgies.nl Het festival vindt plaats op 18 november 2017 op festival terrein Westerweide aan de Wethouders van Essenweg in Amsterdam Nieuw-West.


Tim Buiting Photography & Film 6b1b06e8-4c45-4642-8860-ba5839dadaa9