Garnier Face Mist SPF50


De zon schijnt en je loopt in de stad, je wilt je huid beschermen tegen de UV-straling, maar je hebt óók die mooie blush van Charlotte Tilbury op! Hoe blijf je beschermd tegen de zon? Garnier Ambre Solaire komt met haar eerste on-the-go dagelijkse zonbescherming: Sensitive Advanced Protecting Hydrating Face Mist SPF 50. Een speciale mist voor je gezicht, omdat dit samen met de nek en handen de plek is waar je huid het eerst veroudert. Mega belangrijk dus om je gezicht goed te beschermen!

Deze spray kun je gewoon óver je make-up aanbrengen, (hoe handig?!) het product laat geen vettig laagje op de huid achter, je kunt ‘m makkelijk meerdere keren op een dag aanbrengen, het hydrateert de huid én het is de hoogste bescherming voor de kwetsbare huid! Een musthave item voor deze zomer dus. Ben je altijd on-the-road en een échte citygirl? Bescherm en hydrateer je huid dan goed, always & everywhere.

Psst, de spray mag mee in je handbagage! (handig voor je next- summer trip) Meer informatie over de Spray? Lees verder op de website van Garnier. 

 

garnier