Fashion Week: de looks die je niet gemist mag hebben


New York, London, Milaan en door naar Parijs. De afgelopen weken werden we flink geïnspireerd met een gloednieuwe dosis fashion. Van Dolce & Gabbana waar #dgmillenials trending was – en onze eigen Negin (!) meeliep, naar de prachtige details in de show van Prada en het douchegordijn bij Moschino waarin Romee Strijd de catwalk overliep. Niet alleen tijdens de shows was er van alles wat opviel, ook buiten op straat was er genoeg te zien. Van het blauw wit gestreepte shirt dat we opvallend veel voorbij zagen komen in de streetstyle looks in London, tot modellen aka it-girls die piekfijn van de ene naar de andere show hopten. Tijdens Fashion Week volgen we graag álles op de voet.

Wat ons en ook vooral Danie opviel tijdens de afgelopen shows? 

Gucci was natuurlijk weer de bom. Wat ons betreft blijven de modellen de volgende show op een plek staan en lopen we er vervolgens zelf langs om alle details goed te kunnen bekijken. Van hysterische prints tot zijden stoffen, franjes, leer, de riem in het middel, prints op prints, veel contrast, kortom alles kwam voorbij precies zoals we van Gucci gewend zijn. Voor wie geen keuze kan maken welke Gucci tas je bovenop je wishlist zet heeft geluk, hang er gewoon 3 onder elkaar – kind kan de was doen! 

Gucci1

Marc Jacobs sloot New York Fashion Week af. Er kwamen opvallend veel nude kleurige  items de catwalk op afgewisseld met veel rode sporty items. De zware jassen en materialen vielen direct op. De grote accessoires verraadde direct dat hiphop een grote rol had. Binnen zat iedereen frontrow en liepen de modellen door naar buiten waar alle fotografen stonden opgesteld. We like!

Gucci2

Niemand anders dan Kanye West schuilt achter de Yeezy collectie en dat is ook zeker terug te zien in de stukken (en psst Kanye onthulde zojuist zijn samenwerking met Adidas). Yeezy combineerden sporty items met cowboylaarzen en oversized denim items waar vooral de mouwen en broekspijpen de overhand namen. Danie was direct helemaal om wat betreft de denim looks. Kunnen we deze morgen al naar kantoor aan? 

Gucci3

 

Meer Fashion Week zien? Houd onze blog in de gaten, er volgt asap een nieuwe update vol met onze favorieten!