Fave Products From: Oolaboo


Team ByDanie testen té gekke producten van Oolaboo, en deze musthaves behoorden tot onze nieuwe alltime faves. Oolaboo is een heel tof merk dat mega fijne producten aanbied, die variëren van huid én haar verzorging tot parfum en hele lekkere scented candles.

Tot onze absolute top- drie producten hoort allereerst de Blushy Truffle Color Preserve Anti-Aging Hair Bath. Dit beschermende en luxe hair bath ruikt ten eerste géweldig, het product is namelijk verrijkt met quinoa protein complex en natuurlijke voedingsstoffen zoals, Italiaanse witte truffel (we like!), cranberry, manukahoning en babassu-olie. (Hmmm!) Het hair bath is ideaal voor gekleurd haar en ‘rijpere’ haircondities, het voedt het haar en reinigt het op een milde wijze. Het helpt tegen beschadiging en veroudering van het haar. Groot pluspunt: het houdt de kleuring van je haar 5x langer vast dan iedere andere shampoo. (!) Een geweldige glans en geen vervaging van je kleuring! I-de-aal.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Op nummer 2 staat wel een heel fijn product, namelijk de Skin Superb Organic Spray-On Bronzer. We testten eerder al heel veel producten om het hele jaar door een lekker tintje te hebben, tot we dit product tegen kwamen en di-rect verkocht waren. Dit is een biologische bruiningsspray zonder alle giftige stoffen die je bij ‘normale’ sprays tegen komt. Bruining, zonder de gevaren van UV-stralen! De spray is geschikt voor elk huidtype en huidskleur, en zorgt voor een gezonde, langdurige teint. Na slechts (!) 3-4 uur heb je een heerlijke kleur die de héle week blijft. De spray ruikt heerlijk naar frisse mango, en is met al haar benefits een échte aanrader.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

En dan onze absolute fave, de Mighty Rice Shamp’Air Hair Freshener. Deze droogshampoo is een echte musthave als je nog op zoek bent naar een product dat je haar glanzend en handelbaar maakt en het tergelijkertijd een frisse boost geeft! Heb je fijn, futloos of slap haar? Dan is deze droogshampoo een absolute go-to. Het geeft je hairdo meer body en textuur, waardoor je het direct goed kunt stylen! De droogshampoo heeft een heerlijke geur van Tiare bloemen en houdt je haar prachtig schoon en fris.

 ooladef