Elite Model Look: Je laatste kans


Altijd al model willen worden? Dit is je kans!

Elite ontdekte onder andere topmodellen Gisele Bundchen, Lara Stone, Alessandra Ambrosio, Cindy Crawford en nog vele meer. In hun voetsporen treden? Geef je dan snel op!

De laatste castingdag vindt plaats op 10 september in Delft van 12.00 – 16.00 uur @ de markt.

Aan welke voorwaarden je moet voldoen? Iedereen dient tussen de 14 en 22 jaar oud te zijn, meisjes dienen minimaal 1.72m lang te zijn en jongens 1.83m lang.

Hoe zo’n dag er precies uitziet? Iedereen presenteert zich op de catwalk aan de jury, heb je een goede eerste indruk gemaakt en ben je precies wat Elite denkt te zoeken? Dan krijg je een natural make-upje van Rob Peetom en schiet je een aantal foto’s. Door naar de volgende ronde? Tijdens de halve finale krijg je verschillende trainingen en workshops maar ook adviezen rondom gezondheid en staat er een bootcamp op de planning. Ben je finalist? In oktober gaat de finale plaatsvinden – waar je ons ook zult tegenkomen. In 2015 won Anouk Thijsen niet alleen de Nederlandse Elite Model Look maar won ze daarna ook de internationale ronde waarin ze zich contracteerde met Elite voor €150.000 en kreeg ze een shoot in Vogue Italia. Hoe tof?!

Meld jij je aan? Inschrijven kan via elitemodellook.nl of via de casting app op de Facebook page.

Ps. Beelden van de eerste 3 castingdagen terugkijken? Klik hier(!)

Schermafbeelding 2017-08-09 om 10.45.07