Éen van de laatste hints van the Amsterdam Egg Hunt


Vond je het ook zo leuk om als kind met Pasen paaseitjes te verstoppen en zoeken? Goed nieuws, er is een volwassen versie van dit spelletje bedacht door Apollo Hotel Amsterdam. Afgelopen week ging de Amsterdam Egg Hunt van start. Luister naar de hints en ga op zoek naar de speciale gouden paaseieren. In deze paaseieren zitten bijzondere vouchers die ingewisseld kunnen worden in het Apollo hotel. Denk bijvoorbeeld aan een diner, de Lente High Tea, overnachting en aperitief in de lounge van het hotel. Het arrangement en de High Tea is alleen in de maanden april en mei beschikbaar en te boeken op https://www.apollohotels.nl/apollo-hotel-amsterdam/arrangementen/ Go go go..

De ‘Amsterdam Egg Hunt’ is tegelijkertijd ook de kick-off van het lente-arrangement met als hoogtepunt de bijzondere Lente High Tea in Bodon, La Grande Brasserie.

ByDanie heeft de één van de laatste hints voor je klaar staan.. De hint luidt als volgt: Als je met de trein aankomt in Amsterdam, kan je hier alle informatie vinden voor een dagje uit. Be quick! Are you gonna be the lucky one…? Good luck!

 DSC_0270        DSC_0276-   bondon-079-