Detox your wardrobe!


Niets om aan te trekken? Maar wel een overvolle kast? Dit is wat je moet doen!

Ontspul. Niets is heerlijker dan je garderobe uit te zoeken en alle items die je niet meer draagt weg te doen om ruimte te maken voor al het nieuw. En nu het nieuwe seizoen voor de deur staat en de september issues de schappen in rollen is het tijd om kritisch te kijken naar je huidige ensemble. Die sweater die heel lekker zit met die gaten zal ongetwijfeld je favoriete item zijn, maar even eerlijk do you really need it? 

Voor een goed inzicht in wat je mist en wat je nog hebt, is het goed om al je kleding uit je kast te halen en te sorteren in categorieën. Op deze manier kan je, je creatieve zelf de ruimte geven nieuwe setjes te stylen en die oude vintage Levi’s kapot te knippen tot een Re/Done look a like.

Maak een selectie van de kleding die je graag wilt houden en een stapel voor de items die je gewoonweg niet meer draagt. Op United Wardrobe, Vestiaire (Voor de mooiere spulletjes) of bij de Ruilhoek in Amsterdam kan je de items verkopen die je niet meer draagt, maar nog wel een tweede (of derde) thuis verdienen. Hiermee heb je niet alleen een schone kast, maar ook een schoon geweten! ;)

En als je zelf niet weet of een item nog kan of niet doe je een pol op Insta stories! Weet je gelijk of je outfit in de smaak valt.

kleding