Danie’s Look: Casual Thursday


Onlangs kon je al vele vakantie lookjes van Danie voorbij zien komen via Instagram en onze website. Danie is zojuist weer terug op kantoor en daar hoort een wat meer aangeklede look bij.

De witte trui is van Maje, waarvan je overigens echt eens de knitwear items moet proberen. Als je al langer op zoek bent naar een perfecte trui die ook een aantal wassessies prima doorstaat, Maje it is! Voor wie denkt dat witte schoenen echt een no go zijn, kies een tof cowboy exemplaar en draag er een jeans in, want zeg nu zelf na het zien van deze look wil je deze laarzen van Mayke ook wel even aanpassen niet? De tas is vintage en online gekocht via Vestiaire Collective. Als je op zoek bent naar een uniek exemplaar wat in super goede staat verkeerd, houd die website dan dagelijks in de gaten. Danie’s groene bomberjasje is van Faith Connexion (now on sale), waar je ook terecht kunt voor een goed jurkje en een lekker eyecatching pak. Het blauw gestreepte shirt komt bij Rika in de 9-Straatjes vandaan.

Danietasgraphic

Zoals je waarschijnlijk wel wist is Danie fan van goede riemen. Vele mensen zien een riem nog helemaal niet als basis-item in je garderobe, maar hier kun je juist vele looks mee stylen. Draag ‘m niet alleen in je broek maar knoop ‘m ook om je middel met een tof jurkje. Deze is van HTC Los Angeles en zijn in vele varianten en kleuren verkrijgbaar in de ByDanie Designer Vintage Store. Benieuwd naar de jeans? Deze shop je bij R13.

DanietasGraphic2