ByDanie’s Magic 7: #3 Wendy


Dit is ByDanie’s Magic 7! Iedere week delen we een interview met je waarin we iemand van de ByDanie girls seven magic questions stellen. Maak deze week kennis met Wendy: ByDanie’s event organisator.

1 Welk event was de grootste uitdaging voor jou?
Het ByDanie x Maybelline event op Ibiza was de allergrootste uitdaging en ook het tofste event wat ik ooit heb mogen doen. 40 man op Ibiza voor 24 uur.. Alles van hotel tot vliegtickets moest geregeld worden, dan ben je bang dat je iemand vergeet! Daarnaast ben je in het buitenland dus communicatie is super belangrijk. Wat het ook lastig maakt.. je kan natuurlijk niet elke week even gaan kijken hoe de locatie eruit ziet.

2 Wat is je ultieme tip voor mensen die hetzelfde willen doen? Wat raad je aan qua opleiding?
Ik zou echt aanraden om eerst stage te lopen en veel ervaring op te doen in de praktijk. Belangrijk is om georganiseerd te zijn, dus dat betekent niets vergeten en to do-lijstjes maken! Een opleiding in de evenementenbranche is niet cruciaal. Je moet leren van collega’s en na elk event heb je weer meer ervaring. Als je zelf naar een event gaat, let dan op hoe alles geregeld is: van parkeren tot drankjes halen. Daar leer je ook veel van!

3 Wat is voor jou het belangrijkste bij het organiseren/tijdens een event?

Een goede planning, dus maak een draaiboek en zorg dat je iedereen duidelijke taken geeft. Iedereen moet zijn eigen verantwoordelijkheden hebben en alles moet goed blijven lopen.

eventsbydanie  eventsbydanie2

4 Wat zijn toffe events die je zelf hebt bezocht?
De SuperTrash shows vond ik altijd erg tof. De hele organisatie en de vette locaties! Bijvoorbeeld de shows in de SugarCity of de nieuwe fietstunnel in Amsterdam.


5 Als je even mag dromen, met welk merk zou je graag nog samen willen werken?
Dat zou dan toch absoluut Chanel zijn! Het Chanel Shopping Center, Chanel Airlines, Brasserie Chanel… Al die shows zijn zo onwijs goed en tot in de puntjes uitgedacht. Ik zou super graag meewerken aan zo’n productie.

6 Wat draag je nu?
Een jurk van ALIX the label, Toral boots, oorbellen van Mango (sale) en een fishnet panty van Oroblu.7 Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Pinterest, Instagram en magazines. Ik zoek meestal in bepaalde thema’s als ik opzoek ben naar iets, dan bekijk ik gewoon alles wat met dat onderwerp te maken heeft!

WendyGraphic