ByDanie’s Joanne tipt je de best men stores


ByDanie’s styliste Joanne ging de afgelopen maanden op pad voor onder andere Johnny’s nieuwe programma: “De reis van je leven”. Voor dit programma was het ook van belang dat alle looks op de weersomstandigheden werden aangepast. Van outdoor-jassen tot bergschoenen naar een warmer klimaat waar prima een goed stel sneakers en jeans gedragen konden worden. Van Afrika, Noorwegen, Sevilla en Nederland, Joanne verdiepte zich in de juiste kleding en zocht items die ook goed bij Johnny’s stijl passen.

Tijdens haar zoektocht naar de juiste items ontdekte ze veel fijne stores die we je niet wilden onthouden. Met de feestdagen en wellicht een verjaardag van je man of vriend in het vooruitzicht is het altijd goed om te weten bij welke stores je moet zijn, om je een eindeloze zoektocht te besparen:)

Bij De Skihut in Den Haag kun je terecht voor dé perfecte outdoor-jassen, ook als je binnenkort een ski-vakantie op de planning hebt staan; deze store heeft zoveel merken, hier slaag je zeker. Ga naar de Zwerfkei Outdoor & Travel in Woerden voor de beste schoenen. Ga je niet alleen bergen beklimmen maar vooral veel wandelen en ben je op zoek naar schoenen die je ook prima in je daily wear kunt dragen? Palladiums are the answer!

Op zoek naar meer fashion items voor je lover? Zet dan People’s Avenue bovenaan je lijstje. Deze store in Amsterdam heeft de fijnste shirts en kwalitatieve basics. Newd Studios is zo’n merkje wat je alleen al op Instagram wil volgen voor je dagelijkse dosis inspo. Ze hebben by far de vetste matching printed shirts + shorts. Bij Tenue de Nimes waan je je in een denim walhalla. Met jeans van Acne, Orslow en ‘t eigen label, is je outfit in een klap een statement. Six and Sons aan de Haarlemmerdijk gaat verder dan fashion, hier vind je perfecte lifestyle en interior goodies (waar je stiekem zelf ook heel blij van wordt). Les Deux Freres bezoek je voor de beste service en fijne kwalitatieve items. Woon je in de buurt van Utrecht? Bezoek dan Oebens en Square. Bij Oebens vind je niet alleen goede jeans van Kings of Indigo maar ook de horloges van Briston die heel betaalbaar zijn en dus ook perfect voor de feestdagen. Square bezoek je voor toffe Scandinavische streetwear merkjes en hippe sneakers. Bij ill aan de Drieharingstraat haal je de coolste caps (wat natuurlijk ook onmisbaar is in Johnny’s styling). Meer accessoires? Bij Silk Jewellery vind je stoere armbanden die de juiste toon zetten.

Woon je in Rotterdam? Vergeet dan niet The GoodPeople aan je route toe te voegen, hier scoor je de coolste sweaters van minimalistisch en kwaliteit tot aan meer urban met opdrukkingen.

Hunting Ensemble bestel je online of bezoek je fysiek in ‘s-Hertogenbosch, vooral de jackets vielen hier Joanne op. Bij Suitable in Den Bosch kun je terecht voor goede knitwear. Niet alleen truien maar ook mutsen een sjaals. In Alkmaar vind je Twentyonewood, waar je de sfeer van een conceptstore proeft. Naast labels als Won Hundred en Denham koop je er ook gifts van L.A. Bruket.

Benieuwd hoe de styling van Johnny er nu uiteindelijk uit is komen te zien? Bekijk ”De reis van je leven” elke maandagavond om 20.30 uur via RTL. Vragen over bepaalde items? Stel ze hieronder!