AMSTERDAM FASHION WEEK 2018


AMSTERDAM FASHION WEEK 2018 IS A WRAP
Wat hebben we er van genoten en wat zijn we trots! We hebben maar liefst twaalf shows kunnen bewonderen. David Laport opende Fashion Week op donderdag met een prachtige show begeleid door acht vleugels. Op vrijdag hebben we kunnen genieten van Maison365, Nina Mounah en Lichting 2018; één centrale show waarin de beste veertien graduates van Nederlandse academies hun creaties showden. Zaterdag opende Penn&Ink N.Y., gevolgd door Hudson’s Bay, Silvian Heach en afgesloten door Goldbergh. Op het programma van de laatste maar zeker niet de minste dag stonden 10days, supermarktketen Lidl, ZOE KARSSEN en Le Cafe Noir Studio x Jenneskens supported by Toral Shoes en Eyewish als afsluiter!
Naast al deze toffe shows was er nog veel meer te beleven voor de fashion fanaten onder ons. Zo was er een te gek off schedule programma met allemaal activiteiten in en rondom Amsterdam. Op het Museumplein lanceerde Anna Nooshin haar merk Alter en kon je onder andere deelnemen aan de Fashion Tours in het Rijksmuseum, gecureerd door Linda Tol, Bibi van der Velden, Marloes Hoedeman en Charlotte Groeneveld. Voor ieder wat wils dus.
Kon je er helaas niet bij zijn en heb je dus het een en ander gemist? No worries! Check dan snel onze Insta om alsnog een groot deel van Amsterdam Fashion Week 2018 te herbeleven of ga naar www.amsterdamfashionweek.nl om de show reports en andere leuke artikelen terug te lezen.
Collage AFW Danie-01