Alles wat je huid nu nodig heeft


Is je huid momenteel verreweg van flawless? Stop dan met zoeken, wij vonden uitkomst!

Kiehls is al lange tijd een van onze favoriete beauty brands. Van het design van de producten – ja, daar gaan we weer haha. Inmiddels zul je vast wel weten dat een product voor ons visueel ook aantrekkelijk moét zijn – tot aan het fijne gevoel bij een bezoek aan de winkel en dan nog het belangrijkste; de producten zelf.

Onlangs was ByDanie’s Simone bij de lancering van de nieuwste producten en deze zijn precies waar je huid nu om schreeuwt; hydratatie! De Pure Vitality Skin Renewing Cream maakt de huid gladder en laat ‘m weer stralen. De crème is voorzien van de bijzondere Manuka honing en dit ruik je ook terug in het product. De textuur is vol en voelt heel glad op het gezicht. Ook fijn is dat er geen parabenen, minerale olie of synthetische kleur- of geurstoffen zijn toegevoegd.

We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het is om je gezicht in de avond goed te reinigen. En ja – we weten zelf ook als geen ander dat je soms het liefste linea recta je bed in duikt. Gelukkig is daar de midnight recovery cleansing oil, die zo’n feestje voor je huid is dat je mindset al snel omslaat. Deze reinigende olie voelt niet te vet aan en verandert in combinatie met water in een reinigende melk. Hij verwijdert moeiteloos zonnebrand, je bb-cream/foundation en oogmake-up.

Met oog op de zomer is de Calendula & Aloe Soothing Hydrataion Masque perfect. Door de aloe vera voelt dit masker heel verkoelend en geeft het je direct een healthy glow. Wij zijn fan!

KIEHLS_POST1