Ain’t no party like a party at home?


Ain’t no party like a party at home? Onmisbaar voor het maken van een goed feestje is natuurlijk die ene party track. Desperados laat in hun nieuwe webserie zien hoe je van je huiskamer een echte club maakt. Steeds meer mensen organiseren hun eigen feestjes thuis omdat ze hier het heft in eigen handen kunnen nemen en aan alle elementen op het feestje hun eigen draai kunnen geven. In de nieuwe campagne worden huis, tuin en keuken-DJ’s en producers opgeroepen om hun allerbeste zelfgemaakte track in te sturen en mee te dingen naar de titel Dé partytrack van 2018.

“Desperados is hét drankje voor partystarters. Op festivals is Desperados een gevestigde naam met vaak een eigen stage, maar we willen ook graag jouw huisfeest naar een hoger level tillen. Daarom inspireren we met de online show D-track feestend Nederland om nog creatiever te worden bij het starten van het feestje en geven we Do it Yourself DJ talent een podium om te shinen,” aldus Frida Boeke, Brand Manager Desperados.

In de serie worden de ingestuurde tracks “geroast of geproost” door de hosts Abelmanbroer en Mikey Dinero, zelf artiesten die hun eigen nummers produceren en daardoor weten wat daar bij komt kijken. Dit doen ze niet alleen! Elke aflevering komen bekende gasten langs. Zo schoven onder andere Bizzey, Tony Junior, Geraldine Kemper, Gierige Gasten en Yung Internet aan.

Desperados zegt alvast sorry tegen alle buren van Nederland! Ook jouw track insturen? Mail hem naar dtrack@desperados.com of drop hem in de comments van de eerste aflevering hier!

20